19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμέιδα: Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έκανε η ΑΕΚ στην Ολλανδία δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδας μετά το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα.

«Κάνει πολύ κρύο πράγματι . Η προετοιμασία και το πλάνο που είχαμε πήγε πολύ καλά. Είχαμε 4-5 στόχους για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τους πετύχαμε όλους. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους νεαρούς παίκτες. Πλέον θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα βρεθούμε με την υπόλοιπη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών που πήγαν στο Μουντιάλ και θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί ως γκρουπ» τόνισε.

Σε ερώτηση για τον Πάολο Φερνάντες ανέφερε: «Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι. Έχει προσαρμοστεί καλά παρότι είναι λίγο χρόνο μαζί μας. Καταλαβαίνει πώς θέλουμε να παίζουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση και είναι χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε χαρούμενοι ως ομάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό