15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Αλληθώρισε με την αργοπορία του Μπάιντεν η Μελόνι – Το ενσταντανέ που έγινε viral

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταίες ώρες η μοναδική γκριμάτσα της πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε από την αργοπορία του Τζο Μπάιντεν και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο η Μελόνι, ενώ περιμένει την άφιξη του Αμερικανού προέδρου και ενώ μιλάει με τον πρόεδρο της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ, ξαφνικά στρέφει το βλέμμα της στο ταβάνι και αλληθωρίζει κάνοντας πώς κοιτά το ρολόι, που δεν φοράει.

Ένα τρίτο άτομο, που άκουγε τη συνομιλία τους, έβγαλε τότε το κινητό του για να διαπιστώσει ότι είχε περάσει η ώρα κι η Μελόνι ξαναγούρλωσε τα μάτια της, προτού αντιληφθεί ότι οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω της.

Και όλα αυτά πριν καν ο Μπάιντεν αποκαλέσει στη Σύνοδο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πρόεδρο Πούτιν και στη συνέχεια την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις, Πρόεδρο Τραμπ…«Και τώρα θέλω να παραδώσω (σ.σ. το βήμα) στον πρόεδρο της Ουκρανίας. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν» είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την προσφώνησή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Μπάιντεν και ο Στόλτενμπεργκ άνοιξαν τελικά τις εργασίες της συνόδου με σημαντική καθυστέρηση καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο σχεδόν 20΄ λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό