Home Περιβάλλον Αλλαγή σκηνικού με βροχές την Πέμπτη (25/04)

Αλλαγή σκηνικού με βροχές την Πέμπτη (25/04)

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη (25/04) αλλάζει το σκηνικό του καιρού, καθώς κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας αναμένονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες ενώ στα ανατολικά και τα νότια δεν αναμένονται φαινόμενα. Πιο αναλυτικά, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και την κεντρική Πελοπόννησο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους και καταιγίδες, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Ωστόσο, από το απόγευμα θα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και ο καιρός εκεί θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πιο αυξημένες, κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Σημαντικές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης αναμένονται στο ανατολικό Αιγαίο και ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα, μέχρι το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα δυτικά τους 17 με 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 21 με 23 και τοπικά 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, ωστόσο από αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version