Home Περιβάλλον Αλλαγές στη δεξιά πλευρά ο Παναθηναϊκός

Αλλαγές στη δεξιά πλευρά ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα άκρως κρίσιμο ματς στη μάχη του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (07/04, 19:30, Cosmote Sport 1HD). Ο Φατίχ Τερίμ διατηρεί «συνταγή» από τη νίκη με ΑΕΚ, με αλλαγές, όμως, στη δεξιά πλευρά της ομάδας του.

Ο Τούρκος τεχνικός επέλεξε να επαναφέρει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στη βασική 11άδα, αφού εξέτισε την τιμωρία του απέναντι στην «Ένωση». Παράλληλα, ο Γιάννης Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε εκτός αποστολής, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Το δίδυμο Σαμέτ Ακαϊντίν – Τιν Γεντβάι διατηρείται στα στόπερ, με τον Γουίλιαν Αράο να αγωνίζεται ξανά στο «6».

Ο Βραζιλιάνος χαφ του μας μίλησε στο flash.gr μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και μας είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει ποτέ και πως οι παίκτες πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, ο Άρης παρατάσσεται με 4-2-3-1 και τον Μανού Γκαρσία ως «10άρι».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τον Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον Φαμπιάνο ως δίδυμο στην άμυνα, ενώ οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Κίκε Σαβέριο και ο Μανού Γκαρσία είναι η 3άδα πίσω από τον Λορέν Μορόν.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίντα, Ζουλς, Κίκε Σαβέριο, Μανού Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ, ΜορόνΠαναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version