18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλλάζουμε τον χάρτη των Υποδομών- Τα έργα που υλοποιήθηκαν το 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αίσθημα ικανοποίησης αποχαιρετά το 2021 ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, τονίζοντας ότι ο απολογισμός για το 2021, ενδεικτικά, είναι 9 οδικά έργα και 6 σιδηροδρομικά έργα και η κατασκευή της νέας γραμμής 4 του Μετρό, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6 δισ. ευρώ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Καραγιάννης σημειώνει ότι: 

«Αποχαιρετάμε το 2021 με αίσθημα ικανοποίησης καθώς, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, έχουμε πετύχει στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να προχωρήσουμε σημαντικά έργα». 

«Αφήνουμε» – προσθέτει- «το αποτύπωμά μας σε όλη τη χώρα, αλλάζουμε τον χάρτη των Υποδομών και υπηρετούμε το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. 

Δημοπρατούμε 4 δημόσια οδικά έργα (Αγ. Νικόλαος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ, επέκταση της Λ. Κύμης και σύνδεση με ΠΑΘΕ, παράκαμψη Χαλκίδας – Ψαχνών, Μπράλος – Άμφισσα) Έχουμε δεσμευτικές προσφορές σε 2 εμβληματικά οδικά έργα ΣΔΙΤ (FlyOver, Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη) Ξεμπλοκάραμε και προχωρούμε στην κατασκευή του νέου Αυτοκινητοδρόμου “Πάτρα-Πύργος” Έχουμε τα πρώτα εργοτάξια στο μεγαλύτερο έργο στη χώρα, τη Γραμμή 4 του Μετρό Παραδώσαμε τα πρώτα χιλιόμετρα στο νότιο τμήμα του Ε-65 και ξεκινήσαμε την κατασκευή του βόρειου τμήματος Δημοπρατήσαμε το μεγαλύτερο πακέτο σιδηροδρομικών έργων, ύψους 4 δισ. ευρώ, αναβαθμίζοντας τα κυριότερα λιμάνια της χώρας και τον στρατηγικό τους ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Προχωράμε δυναμικά στη νέα χρονιά με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων». .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό