18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια

Μισή ώρα νωρίτερα θα βγαίνει στον… αέρα το «Love It» του ΣΚΑΪ και την ανακοίνωση έκανε η  ίδια η παρουσιάστρια στο τέλος της σημερινής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την αποφώνηση, το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, το «Love it» θα ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11:30 αντί για τις 12:00 που ξεκινούσε μέχρι σήμερα.

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ όμορφα γιατί θα έχει και καλό καιρό. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα, προσέξτε όμως! Θα είμαστε από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11.30 κοντά σας. Για να χορταίνουμε χρόνο και να μπορούμε να λέμε όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αγαπάμε. Οπότε Δευτέρα συντονίζεστε στις 11.30 στον ΣΚΑΪ. Πολλά φιλάκια, τα λέμε τότε. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Από χθες, πάντως, είχε προαναγγελθεί αυτή η αλλαγή από την διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που είχε πει: «Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό