22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζει ταυτότητα η Jaguar

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jaguar κάνει μια τολμηρή στροφή προς μια υπερπολυτελή, αμιγώς ηλεκτρική μάρκα, μια κίνηση που αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική της.

Αυτός ο μετασχηματισμός θα έχει ως αφετηρία ένα νέο τετράθυρο ηλεκτρικό GT με αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα, το οποίο θα απευθύνεται στην αγορά υψηλών προδιαγραφών με τιμή εκκίνησης πάνω από τις 150.000 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar, Rawdon Glover, πιστεύει ότι αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση για τη μάρκα, η οποία δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τους Γερμανούς αντιπάλους και έχει δει πτώση των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια.

Παρά τους κινδύνους, η Jaguar στοχεύει να επιστρέψει στις ρίζες της, δηλαδή στην παραγωγή όμορφων, επιθυμητών αυτοκινήτων με μια πιο εστιασμένη γκάμα, που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα SUV κατασκευασμένο στη νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική Jaguar Electric Architecture (JEA).

Η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει ένα concept για αυτή τη νέα εποχή μέχρι το τέλος του έτους, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα της ταυτότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό