35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Αλκαίος: «Ο κόσμος λέει να μην κάνεις δουλειές με την οικογένεια και μάλλον έχει δίκιο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε στο «Fay’s Time» και μίλησε για τα remix που κυκλοφορεί μεγάλων επιτυχίων του αλλά και τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη.

Ο Γιώργος αναφέρθηκε αρχικά για την απόφασή που πήρε πριν από μερικά χρόνια να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στη Μήλο, το νησί της γιαγιάς του. «Είχα δει ότι ερχόταν μεγάλη οικονομική κρίση και από το 2006 είχα αρχίσει να φτιάχνω το ξενοδοχείο στη Μήλο. Δεν ήθελα να με δω να τραγουδάω σε κάποιο καφέ, όπως έκαναν συνάδελφού μου», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Ο Γιώργος Αλκαίος αναφέρθηκε και στην πρωτότυπη συνεργασία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη από τις 7 Ιουνίου μαζί με τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη. «Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο από τραγούδια των 80ς, 90ς, 00ς. Θα δείτε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό πρόγραμμα. Έχω να ανέβω πολλά χρόνια Θεσσαλονίκη».

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Γιώργο Αλκαίο για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του με αφορμή τη χθεσινή παρουσία του τραγουδιστή στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Αλκαίος έδειξε έκπληκτος σχετικά με το θέμα.

«Τον γνωρίζεις τον Γιώργο;», τον ρώτησε η Φαίη και ο Αλκαίος είπε: «Φυσικά! Πολλά χρόνια… Κατ’ αρχάς, είναι καλλιτεχνάρα».

9466479

Και τόνισε: «Δύναμη θέλω να του πω, διότι δεν ξέρω και τι ακριβώς έχει συμβεί. Μήπως ξέρετε εσείς;», ρώτησε απευθυνόμενος στους συνεργάτες της Φαίης.

Και όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία καλλιτεχνών με συγγενείς ανέφερε: «Ο κόσμος λέει να μην κάνεις δουλειές με την οικογένεια και μάλλον έχει δίκιο».

Και ανέφερε τη λαϊκή παροιμία: «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, έτσι έλεγε η γιαγιά μου. Μπορείς να χορεύεις μόνος σου;».

Αλκαίος: «Θα ρωτούσα τη Σάττι αν η εμφάνιση στη Eurovision ήταν αυτή που ήθελε να δείξει στον κόσμο»

Eurovision 2010 – O Αλκαίος, το «Ώπα» που ξεσήκωσε την Ευρώπη και το καρδιοχτύπι του τελικού!

Γιώργος Αλκαίος: H απόφαση να αλλάξει το επίθετό του – «Δεν μπορούσαν να υπάρχουν δύο Βασιλείου»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό