23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αλεπού στους Θρακομακεδόνες σφήνωσε σε κάγκελα σπιτιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια αλεπού είχε που κατέβηκε στους Θρακομακεδόνες, προφανώς αναζητώντας τροφή, σφήνωσε το κεφάλι της σε κάγκελα σπιτιού.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η φιλοζωική οργάνωση «ΑΝΙΜΑ», η αλεπού παγιδεύτηκε σε κάγκελα κήπου.

Οι πολίτες ενημέρωσαν την ΑΝΙΜΑ για το άγριο ζώο και συνεργάτης της ΜΚΟ έσπευσε και την απεγκλώβισε, με την αλεπού να επιστρέφει στο περιβάλλον της.

«Ευτυχώς οι πολίτες πλέον ενημερώνουν και κάποια περιστατικά έχουν αίσια έκβαση» καταλήγει στην σχετική ανάρτηση η «ΑΝΙΜΑ».

Επίσης

Μια μοναδική δίποδη αλεπού βρέθηκε στη Βρετανία

Η Τζέιν Κάρτερ δήλωσε στο CNN ότι εντόπισε το μοναδικό ζώο, το οποίο αποκάλεσε το «πιο παράξενο πράγμα που έχει δει στη ζωή της», στον κήπο της στο Ίλκστον του Ντέρμπισαϊρ και αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της Φιλ να βγει με την κάμερα.

«Σηκώθηκε στα μπροστινά της πόδια και δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε η Κάρτερ. «Ήταν πραγματικά τόσο φανταστικό», σημείωσε η ίδια.

Ο ειδικός σε θέματα άγριας ζωής Μάικ Ντίλτζερ δήλωσε στο BBC Radio Derby πως «νομίζω ότι πρόκειται για μια γενετική ανωμαλία ή διαταραχή – άρα μάλλον είναι έτσι από τη γέννησή της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό