31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της και το σπίτι τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της με σπάνια στιγμιότυπα. Η τρυφερή αφιέρωση στη Μελίνα και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει και εργάζεται μόνιμα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια ωστόσο επισκέπτεται την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία καθώς και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

H γνωστή δημοσιογράφος-συγγραφέας έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας ως παρουσιάστρια της Eurovision 2005 και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τον θεσμό. Πρόσφατα η ίδια βρέθηκε στην Αθήνα και έδωσε το παρών σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές όπου μοιράστηκε την εμπειρία της από τον μουσικό διαγωνισμό.

Το σπίτι της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι το inspo σου για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού

Η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Η 53χρονη βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή και καμαρώνει καθημερινά τη μονάκριβη κόρη της, Μελίνα, καρπό του έρωτα με τον δημοσιογράφο, Γιόχαν Λίντσγκογκ.

Πριν από λίγα 24ωρα η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της και η δημοσιογράφος-συγγραφέας θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ένα πολύ τρυφερό post.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε η 53χρονη με τους διαδικτυακούς της φίλους βλέπουμε αγαπημένα στιγμιότυπα μαμάς-κόρης καθώς και ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C68UITLgJ0d/

«Σήμερα δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα. Σήμερα είναι τα γενέθλια της βασίλισσάς μου! Και τα γενέθλιά μου ως μητέρα – ο πιο τρυφερός και απαιτητικός ρόλος που είχα ποτέ. Η μικρή μου λάμψη προσθέτει άλλον έναν χρόνο χαράς και απεριόριστης αγάπης.Αξιολάτρευτη Μελίνα, κάθε μέρα, με εκπλήσσεις με την καλοσύνη και τη δημιουργικότητά σου, το πνεύμα και τη σοφία και το χιούμορ σου. Έχεις χρυσή καρδιά και μια κοφτερή διαίσθηση. Μακάρι αυτά τα χαρακτηριστικά να σε καθοδηγήσουν σε μεγάλες περιπέτειες και εύχομαι να είσαι πάντα υγιής, ευτυχισμένη και ταπεινή, ξέροντας ότι θα σε προσέχω πάντα. Υπάρχουν στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω – όταν ήσουν τυλιγμένη δίπλα στην καρδιά μου, θηλάζοντας ή κοιμόσουν στην αγκαλιά μου ενώ άκουγα τον θαυματουργό ήχο της αναπνοής σου. Ξέρω τι θα πεις όταν το διαβάσεις: Cringe! Σβήσ’ το αμέσως. Συγχώρεσέ με, αλλά δεν μπορώ να μην μου λείπεις κάθε στιγμή που είμαστε χώρια, ειδικά τώρα που μεγαλώνεις και έχεις τα δικά σου σχέδια. 😂 Ακόμα κι αν ακούγεται βαρετό εύχομαι πάντα να σε αγκαλιάζουν αγαπημένοι φίλοι που βλέπουν αυτό που βλέπω σε σένα. Πάντα και για πάντα περήφανη για σένα ❤️ Χρόνια Πολλά μοναδική μου! Συγχαρητήρια για τη μέρα σου αγαπημένο μου, υπέροχο παιδί! Χρόνια σου πολλά σπλάχνο μου, ψυχή μου, καρδιά μου❤️», έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, τα ταξίδια και τα προσεχή επαγγελματικά της βήματα.

Η κόρη της, Μελίνα πρωταγωνιστεί σε αρκετές από τις αναρτήσεις της καθώς μαμά-κόρη απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης και αγαπούν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CvdjhbEN3M4/

Στα 15α γενέθλια της μονάκριβης κόρης της η δημοσιογράφος είχε κάνει μια ακόμα τρυφερή εξομολόγηση αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο το να περιγράψω πως νιώθω για το ένα και μοναδικό μου παιδί. Μοιάζει σαν χθες όταν τη θήλαζα και της τραγουδούσα κάθε βράδυ. Και τώρα την κοιτώ που είναι έφηβη, που κάνει τα δικά της σχέδια για το μέλλον, ζητώντας μου λίγο χώρο. Δεν θέλω χώρο. Θέλω να την έχω διαρκώς για μία ζωή στην αγκαλιά μου. Θέλω να είμαι δίπλα της, ακόμη και αν δεν θα είμαι σε λίγο το νούμερο ένα της ζωής της».

https://www.instagram.com/reel/C5be2K1Nbbz/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η 15χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι μία καλλονή: Οι διακοπές και το σπίτι τους στην Πάτμο

To elegant σπίτι της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην Σουηδία

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μας έχει χαρίσει αρκετά πλάνα από το ζεστό και elegant σπίτι που διατηρεί στη Στοκχόλμη.

Η δημοσιογράφος-συγγραφέας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια φιλόξενη και cozy ατμόσφαιρα επενδύοντας σε γήινα χρώματα, υφές που αρμόζουν στο κλίμα της Σουηδίας και ιδιαίτερα διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/B-QIDW4BMLO/

Στο σαλόνι πρωταγωνιστεί η γαλάζια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη, η τραπεζαρία και το μεγάλο χρυσό φωτιστικό ενώ μερικά πολύχρωμα βάζα δίνουν μια πιο μοντέρνα αύρα.

https://www.instagram.com/p/CEMCNmjhuUI/

Μια μεγάλη μπλε πολυθρόνα και τα συνοδευτικά πουφ αποτελούν ιδανικό spot για χαλάρωση, ανάγνωση βιβλίου ή συζήτηση με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CzyiGRBNU7z/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

κεντρικής: pascalidou



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό