17 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η εμφάνιση α λα Μέριλιν Μονρόε με εσώρουχα που πυροδότησε τα αρνητικά σχόλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντεμπούτο της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με την Νίνα Λοτσάρη και τη Σάγια έκανε πριν λίγες μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τα αρνητικά σχόλια για την -κατά πολλούς – άκρως προκλητική εμφάνισή της «έπεσαν βροχή». 

φωτογραφία NDP

H influencer και επιχειρηματίας που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της θα ερμηνεύει όλα τα είδη και είναι έτοιμη για τα σχόλια, εμφανίστηκε α λα Μέριλιν Μονρόε μέσα σε ένα τεράστιο «ποτήρι» που ήταν γεμάτο με νερό και άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά. «Οι πρώτες που δέχονται κριτική είναι συνήθως τα μοντέλα και οι influencers, και το καταλαβαίνω. Ωστόσο, σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Πηγαίνω σαν περσόνα, γιατί πιστεύω πως μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ τα αρνητικά σχόλια ήταν αρκετά, όπως όμως και τα θετικά από τους θαμώνες αλλά και όσους είδαν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

φωτογραφία NDP

Η Νίνα Λοτσάρη δήλωσε για όσα ακούστηκαν: «Το Parfait είναι μια εκρηκτική παράσταση και η Αλεξάνδρα είναι θεάρα, είναι top. Έλατε να δείτε την Αλεξάνδρα και θα μείνετε έκπληκτοι».

Όσο για τα αρνητικά σχόλια; «Έλα τώρα, σεμνοτυφίες είναι αυτά. Να πάνε στα μεγαλύτερα καμπαρέ του κόσμου και θα δουν ότι το καμπαρέ και το βαριετέ εκπροσωπεί αυτό το στυλ. Γιατί να προσβληθείς, αν το θέαμα είναι υπέροχο;» αναρωτήθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό