28.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αλβανοί και Κροάτες τραγουδούσαν σύνθημα κατά της Σερβίας με στόχο τον… θάνατο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακά είναι πολλά από τα πρώτα παιχνίδια του Euro και δεν είναι λίγες οι εκπλήξεις που έχουμε δει. Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στη διοργάνωση, ξεκίνησε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία. Όπως και στο πρώτο ματς, οι Αλβανοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Μπορεί οι Κροάτες να το είχαν ανατρέψει σε 2-1, όμως η ομάδα του Σιλβίνιο με ένα γκολ του Γκιασούλα στις καθυστερήσεις του αγώνα (είχε πετύχει αυτογκόλ για το προβάδισμα των αντιπάλων) διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Το σύνθημα που ένωσε Κροατία και Αλβανία 

Η κόντρα Αλβανίας και Κροατίας με τη Σερβία είναι πολύ μεγάλη, όχι σε αθλητικό επίπεδο, αλλά σε πολιτικό. Οι φίλαθλοι δύο ομάδες όταν το σκορ ήταν 1-0, αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους και να φωνάξουν ένα σύνθημα με άσχημο περιεχόμενο, καθώς λέγανε «σκοτώστε τον Σέρβο».

Αυτό το σύνθημα ακούστηκε για λίγα λεπτά στο «Βόλκσπαρκστάντιον» του Αμβούργου και σίγουρα δεν είναι εικόνες που πρέπει να βλέπουμε στα γήπεδα. Υπενθυμίζουμε ότι μετά από δύο αγωνιστηκές στον δεύτερο όμιλο, η Αλβανία και η Κροατία έχουν από έναν βαθμό, ενώ Ισπανία και Ιταλία που παίζουν την Πέμπτη (20/06) να έχουν από τρεις μετά την πρεμιέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό