20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Αλίκη έμεινες μισή», είπαν στη δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη που άλλαξε μαλλιά και στυλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε live στο Instagram με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη και οι fans εντόπισαν το πόσο πολύ μοιάζουν πια οι δύο αδερφές.

Μετά τον ερχομό της μικρής Ολίβιας, η Μαίρη Συνατσάκη συνεχίζει να έχει τη δική της δυναμική παρουσία στο Instagram, με όλους τους περιορισμούς και τις ιδιαιτερότητες που έχει η ζωή μιας νέας μαμάς. Αυτή τη φορά όμως, όλοι θυμηθήκαμε τη Mairiboo του παρελθόντος με ένα βραδινό live στο Instagram που έκανε η Μαίρη μαζί με την Αλίκη, τη δίδυμη αδερφή της.

H κόρη της Συνατσάκη έχει θεία από την χώρα των θαυμάτων- Η τρυφερή σχέση των διδύμων αδελφών

Η Αλίκη έκανε θραύση:https://www.instagram.com/p/CsmM5w4hrGW

Η Μαίρη ξεκίνησε το live στο οποίο μας έδειξε τα flat Envie πέδιλά της τονίζοντας πως έκανε το λάθος να βάλει για ύπνο τη μικρή Ολίβια μία ώρα νωρίτερα, με αποτέλεσμα η κόρη της να ξυπνήσει την ώρα που ξεκινούσε το live αλλά ευτυχώς για όλους ο μπαμπάς Ίαν ανέλαβε την Ολίβια.

Κι όταν ξεκίνησε το live, φυσικά οι fans δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την επιστροφή της Μαίρης στα lives, φυσικά και την αποθέωσαν για το πώς έχει επιστρέψει στην fit φιγούρα που είχε και πριν τη γέννηση της κόρης της αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε και το Αλικάκι.

Βλέπεις, η αδερφή της Μαίρης, άλλαξε το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα πιο κοντό καρέ ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν και την πιο λεπτή σιλουέτα της Αλίκης, τονίζοντας πως οι δύο δίδυμες αδερφές μοιάζουν πιο πολύ από ποτέ.

H Aλίκη είναι η πιο γλυκιά θεία και η πιο περήφανη αδερφή:

Η Αλίκη, η αδερφή της Μαίρης είναι εδώ και χρόνια συνεργάτης της στο Buyaboo, το eshop που έχουν οι δύο αδερφές και πέραν από συνεργάτες είναι οι πιο αγαπημένες δίδυμες.

Μετά τη γέννηση της Ολίβιας, η Αλίκη δεν είχε κρύψει τη χαρά της τονίζοντας:

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα. Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν».

Όταν η Αλίκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης και το σχολιάζει το φύλο του μωρού

Ήταν τέλος Ιουλίου του 2022, όταν η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι εκείνη και ο επί χρόνια σύντροφός της, Ίαν Στρατής, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Brekafast@star», η Αλίκη μοιράστηκε τότε τη χαρά της για το γεγονός ότι θα γίνει θεία, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν η αδερφή της της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πώς και πώς. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Τι να λέμε τώρα, τα παιδιά είναι ευλογία», είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη. Όσο για το πώς έμαθε για το ευτυχές γεγονός, η αδερφή της Μαίρης αποκάλυψε: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου το είπε. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για να με πει “θεία”, έχω κάνει προπόνηση 2,5 χρόνια. Έχω ένα βαφτιστήρι και είμαι πάρα πολύ έτοιμη για το “θεία”, για το “θεία Αλίκη μου”, για όλα».

Αλίκη και Μαίρη Συνατσάκη είναι #sistergoalshttps://www.instagram.com/p/BpwvAjlBtZP

Η Μαίρη Συνατσάκη και η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη είναι πολύ διαφορετικές εσωτερικά και εξωτερικά ωστόσο διαθέτουν κοινά χαρακτηριστικά. Οι αδελφές είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» όπου είχαν αποκάλυψαν ότι έκαναν για χρόνια ψυχοθεραπεία με στόχο να ξεπεράσουν την ανάγκη τους να διαφέρουν.

«Όσο ήμασταν πιο μικρές είχαμε πολύ μεγαλύτερη αγωνία να διαφέρουμε. Μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης καταλάβαμε ότι μοιάζουμε πολύ περισσότερο από αυτό που νομίζουμε», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Διαφωνώ συχνά, όχι πάντα, με τις επιλογές της στα αγόρια», τόνισε η influencer για την αδελφή της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό