27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλέξης Κούγιας: Δηλώνει ερωτευμένος και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Λαζόπουλος του έκανε bullying

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» έδωσε ο Αλέξης Κούγιας και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή λέγοντας ότι τους τελευταίους 8 μήνες βρίσκεται σε νέα σχέση και είναι ερωτευμένος. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και είπε: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη κατόπιν εντολής των γιατρών και λόγω αυτού χάνω κιλά. Μεσολάβησε και μια μικρή ξεκούραση το καλοκαίρι, το οποίο περνάω πάντοτε με τα παιδιά μου» επεσήμανε.

Όταν ρωτήθηκε για την σάτιρα ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα. Αρκεί να μην έχει χαρακτηριστικά κακότητας. Έχει όρια όμως. Επί 8 χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μου έκανε bullying γιατί πουλάω. Αυτό δεν ήταν σάτιρα. Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε τον Απόστολο Γκλέτσο και είπε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι κοινωνικές στενές του σχέσεις… Έφτασε στο ταβάνι όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό