22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον χαμό του προπονητή του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με διαφορά μόλις λίγων μηνών έφυγαν από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που συγκίνησε το πανελλήνιο και ο προπονητής του Κώστας Τζιδημόπουλος.

Πάνε μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες από τότε που ο γνωστός προπονητής φιλοξενούταν στην εκπομπή Mega Stories και μιλούσε για τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του κορυφαίου Έλληνα αθλητή του Τάε Κβον Ντο τον οποίο προπονούσε.

Όπως είχε πει τότε, με τον Αλέξανδρο ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, ήταν οικογένεια και μάλιστα, όταν είχε νοσήσει ο Αλέξανδρος, οι κόρες του προπονητή, τού είχαν αποκρύψει την αλήθεια προκειμένου να μη στενοχωριέται.

Τότε, ο Κώστας Τζιδημόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, δεν είχε καταφέρει να κρύψει την μεγάλη θλίψη του για την απώλεια του Αλέξανδρου, έχοντας φυλάξει μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον.

Σήμερα, μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Οι θρύλοι αυξάνονται εκεί ψηλά, όπως και το κενό σε εμάς εκεί που μένουμε πίσω».

Την ανάρτησή της συνόδευε μία κοινή φωτογραφία προπονητή και Αλέξανδρου Νικολαΐδη και μία ραγισμένη καρδιά για τον πόνο της απώλειάς τους.

Δείτε τα παρακάτω αλλά και τι δήλωνε ο κορυφαίος προπονητής λίγο καιρό πριν με πόνο ψυχής για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό