19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Τσάρλεστον η Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και αρχικά βρισκόταν στη λίστα του Volvo Car Open του Τσάρλεστον, η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε τελικά τη συμμετοχή της από το 500άρι τουρνουά του Τσάρλεστον κι επέστρεψε στην Ελλάδα.

Μετά από μία άκρως απαιτητική βδομάδα στο Miami Open, όπου έχασε… στις λεπτομέρειες το «εισιτήριο» για τον τελικό από την Μπιάνκα Αντρεέσκου, η 25χρονη πρωταθλήτρια θα περάσει μερικές ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους της στην Αθήνα και θα πάρει τις απαιτούμενες… ανάσες για την έναρξη των χωμάτινων τουρνουά.

Η αρχή θα γίνει επί γερμανικού εδάφους και συγκεκριμένα από την Στουτγκάρδη, όπου το νο19 της παγκόσμιας κατάταξης θα λάβει μέρος στο Porsche Tennis Grand Prix (19-25/04).

Μάλιστα, το ταμπλό του τουρνουά στην γερμανική πόλη περιλαμβάνει πολλά «μεγάλα» ονόματα και συγκεκριμένα επτά αθλητριών από το Top 10, συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας τενίστριας του κόσμου αυτή την εποχή, Άσλεϊ Μπάρτι.

Από κει και πέρα η Σάκκαρη έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης (29/04-8/05), πριν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Roland Garros, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 23 Μαΐου έως 6 Ιουνίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό