31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ακόμη δεν άρχισε η νέα σεζόν και έχασε… κι άλλο τρόπαιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη κι αν κάποιος δεν πιστεύει σε… κατάρες, βλέποντας τη ζωή του Χάρι Κέιν δεν μπορεί παρά να πιστέψει πως εκείνος είναι «καταραμένος» να μην κατακτήσει ποτέ κανέναν τίτλο στην καριέρα του.

Το «σενάριο» που δεν τον θέλει να πανηγυρίσει ποτέ ένα τρόπαιο συνεχίζεται και παρά το γεγονός πως εκείνος είναι το τελευταίο πρόβλημα στην Μπάγερν, δεν γίνεται να μην αμφισβητήσεις ότι… δεν τον «θέλει» με τίποτα.

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στην Μπάγερν και να κατακτήσει τρόπαια, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στον αγγλικό σύλλογο. Στο πρώτο του ματς εκεί, όμως, έχασε με 3-0 από την Λειψία στο γερμανικό Super Cup. Οι Βαυαροί αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από την… Σααρμπρίκεν, έχασαν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια από την αήττητη Λεβερκούζεν κι έμειναν εκτός στα ημιτελικά του Champions League.

🚨🚨| Bayern Munich finishing third means that Bayern Munich will NOT play the German super cup next season.

Another chance for Harry Kane to win a trophy has GONE… 😢💔 pic.twitter.com/x2skMqvQxf

— CentreGoals. (@centregoals) May 18, 2024

Και η αναμονή του Άγγλου επιθετικού για τρόπαιο, που έχει χάσει αρκετούς τελικούς στο παρελθόν και με την Τότεναμ, αλλά και με την Εθνική Αγγλίας, θα χρειαστεί να… μεγαλώσει. Κι αυτό γιατί με την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Χόφενχαϊμ στην τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Τούχελ τερμάτισε στην 3η θέση της Bundesliga.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Λεβερκούζεν στον τελικό του γερμανικού Super Cup του χρόνου θα αντιμετωπίσει είτε την Καϊζερσλάουτερν αν της πάρει το Κύπελλο, είτε την 2η της βαθμολογίας Στουτγκάρδη! Πραγματικά ξεμένεις από λόγια με την «γκαντεμιά» του Χάρι Κέιν…



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό