35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Ακόμα και τώρα με εκπλήσσει», παραδέχεται η συγγραφέας Αν Τουίστ για τον γιο της, Χάρι Στάιλς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκάλυψε πώς έπεισε το παιδί της να πάει σε οντισιόν για ταλέντα

Η συγγραφέας Αν Τουίστ (Anne Twist) θαυμάζει απόλυτα τον γιο της, Χάρι Στάιλς (Harry Styles). Μιλώντας στο podcast «Spinning Plates With Sophie Ellis-Bextor» τόνισε ότι απολαμβάνει τις συναυλίες του γιου της και αρκετές φορές την αφήνει άφωνη.

«Από κάποιο σημείο και μετά, βρίσκω τον εαυτό μου να στέκεται και να τον κοιτάζει. Δεν ξέρω, είναι θαυμασμός; Τον θυμάμαι στη σκηνή του σχολείου είτε με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό μου, είτε να γελώ», είπε η μαμά του σούπερ σταρ. «Ακόμα και τώρα με εκπλήσσει. Στην τελευταία του συναυλία στην Ιταλία, έβγαλε λόγο στα ιταλικά και εγώ στεκόμουν εκεί με το στόμα ανοιχτό».

Ο Χάρι Στάιλς ξεκίνησε την εντυπωσιακή του καριέρα του στη μουσική το 2010, μέσα από το βρετανικό «X-Factor» με τους One Direction. Ήταν μόλις 16 χρόνων και η συμμετοχή του έγινε με προτροπή της μητέρας του.

«Πάντα ήξερα από τότε που ήταν 2 ή 3 ετών, ότι κάτι θα συνέβαινε» συνέχισε η μητέρα του και σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ τον περιέγραψε ως ένα «χαρούμενο, σωστό μικρό διασκεδαστή» όταν έπαιζε με τα άλλα παιδιά.

«Θυμάμαι να έρχεται σπίτι καθώς δούλευε σε ένα φούρνο μετά το σχολείο και τα Σαββατοκύριακα και να μου λέει ότι ήταν στην πίσω κουζίνα και τραγουδούσε, όταν κάποιος από τους πελάτες τον άκουσε και του είπε ότι θα έπρεπε να πάει στο τοπικό σόου ταλέντων. Μου είπε ότι “δεν θέλω να το κάνω” και εγώ του είπα “εντάξει”. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια σκέψη πέρασε από το κεφάλι μου και έστειλα [μια κασέτα]», συνέχισε η Τουίστ.

Πολύ σύντομα ήρθε μία επιστολή όπου γινόταν δεκτός για ακρόαση.

«Του είπα: “σου βρήκα αυτή την οντισιόν, αλλά είναι στο χέρι σου. Aν δεν θέλεις να την κάνεις, δεν πειράζει, αλλά το έκανα για καλό”. Σκέφτηκε λίγο, αλλά όχι για πολύ ώρα και μετά πήγαμε», κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό