22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη σε εκπομπή του τσεχικού «isport» παραχώρησε ο Τόμας Βατσλίκ και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ακόμα δεν μπορεί να κουνήσει ακόμα το χέρι του μετά την επέμβαση στον ώμο, πριν από περίπου δύο μήνες.

«Πηγαίνω πιο συντηρητικά, κάνω παθητική φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Έκανα εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης», είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

«Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης».

Και συμπλήρωσε: «Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο».

Ο Βατσλίκ αναφέρθηκε και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος αποκτήθηκε για να τον αντικαταστήσει κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ:

«Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον πήρε. Προσωπικά συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό