25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακυρώνεται η επίσκεψη του Ότο Ρεχάγκελ στην 88η ΔΕΘ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακυρώνεται η παρουσία του Γερμανού πρώην προπονητή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, στην 88η ΔΕΘ, που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της συναυλίας του γερμανικού συγκροτήματος Bananafishbones, σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση η προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου συναυλία του γερμανικού συγκροτήματος θα γίνει κανονικά στις 21:30 στο πλαίσιο των Music Events.

Τους Bananafishbones συνοδεύουν ο DJ «The Micronaut» από τη Λειψία και η Kiki Botonaki, ενώ τη βραδιά θα κλείσει ο DJ Ison, γνωστός και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των φεστιβάλ Reworks Festival και Reworks Agora.

Τιμώμενη χώρα η Γερμανία

Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τις ελληνογερμανικές σχέσεις και η πόλη της Θεσσαλονίκης κινείται ήδη στα χρώματα της γερμανικής συμμετοχής.

Στο περίπτερο της Γερμανίας φιλοξενούνται 135 επιχειρήσεις, οργανισμοί, ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, ενώ η γερμανική αποστολή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πολυπληθής, με 400 άτομα, κυρίως υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και εταιρειών να τη στελεχώνουν. Υπό το brand «made in Germany» και με σύνθημα «hallo Ελλάδα», δίνει μία επίκαιρη και αντιπροσωπευτική εικόνα της σύγχρονης Γερμανίας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συμμετοχές στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό