25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακραίες σκηνές βίας σε ποδοσφαιρικό ματς στην Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε παίκτη στα πόδια[]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αστυνομική Βία ζει και… βασιλεύει στην Βραζιλία, καθώς «τραγικές» εικόνες εκτυλίχθηκαν σε αγώνα νέων, όταν άνθρωπος των Αρχών πυροβόλησε στα πόδια παίκτη ομάδας. Ο λόγος, για τον οποία κακώς ενήργησε έτσι ο αστυνομικός, ήταν επειδή είχαν προκληθεί μπροστά του ορισμένα επεισόδια, χωρίς, όμως να τον δικαιολογεί για την άσχημη πράξη του. 

Το παιχνίδι ήταν μεταξύ της Γκρέμιο Ανάπολις και της Σέντρο Οέστε. Μετά την λήξη της αναμέτρησης, αρκετοί φίλαθλοι των γηπεδούχων προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών, ενώ είχε ξεκινήσει ταυτόχρονα μία «σύρραξη» μεταξύ των φιλάθλων. Οι παίκτες της Γκρέμιο παράλληλα είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία και πήγαν να διαμαρτυρηθούν.

Τότε, ο αστυνομικός που βρισκόταν εκεί, πάνω στον πανικό του για να σταματήσει η κατάσταση αυτή αντί να την ηρεμήσει, την… όξυνε και άλλο, καθώς πυροβόλησε στο πόδι τον τερματοφύλακα της Γκρέμιο, Ραμόν Σόουζα. 

Ο κίπερ της βραζιλιάνικης ομάδας έπεσε κατευθείαν στο έδαφος και ζήτησε βοήθεια από όσους ήταν εκεί. Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Σόουζα δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο, καθώς η σφαίρα ήταν πλαστική. Όσο για τον αστυνομικό που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη, δεν έχει επισημοποιηθεί αν θα αποχωρήσει από την Αστυνομία ή αν θα έχει κάποιες κυρώσεις. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό