22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακούστε τον ήχο του νέου Audi S3 Sportback

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Audi A3 είναι γεγονός και σας έχουμε ένα νέο βίντεο, που γυρίστηκε στην όμορφη Πορτογαλία, συγκεκριμένα στο νησί São Miguel στις Αζόρες, όπου η Audi κάλεσε τους δημοσιογράφους για να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο S3 Sportback. Εκτός από την εικόνα, μπορούμε να ακούσουμε τον υπέροχο ήχο του 2.0 TFSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 306 ίππους και 400 Nm ροπής.

Γιατί όμως χωρίς μεγαλύτερη ιπποδύναμη; Παρόλο που πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο, ο κινητήρας δεν πρόκειται να έχει περισσότερη δύναμη, λόγω κυρίως των αυστηρότερων κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων στην Ευρώπη, όπου το WLTP τα ‘χει βάλει με τα προϊόντα του ομίλου Volkswagen.

Όπως μερικοί από εσάς θα θυμούνται, τα VW Golf R και SEAT Leon Cupra έχασαν 10 άλογα το 2018 για να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Το ίδιο συνέβη και με το S3, καθώς υποβαθμίστηκε στους 296 hp λόγω ενός φίλτρου σωματιδίων βενζίνης, αλλά τώρα η ισχύς είναι πίσω στα 306 hp.

Τα A3 και S3 Sportback πιθανότατα θα ακολουθηθούν σύντομα από το sedan, ενώ τρίθυρο δε θα δούμε στη νέα γενιά, λόγω των χαμηλών πωλήσεων της τρέχουσας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό