20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αιχμηρός Καντέρ κατά ΛεΜπρόν: «Απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριτική προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού άσκησε ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ένες Καντέρ

Ο εμβολιασμός είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ τους παίκτες του ΝΒΑ και κάποιοι είναι από εκείνους που ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Μπράντλεϊ Μπιλ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως μετά από έρευνα αποφάσισε να το κάνει για το καλό των γύρω του και τις οικογένειάς του, τονίζοντας πάντως πως δεν είναι «δουλειά» του να ενθαρρύνει τον κόσμο.

Δηλώσεις που όμως προκάλεσαν αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ. Ο 29χρονος Τούρκος άσκησε σκληρή κριτική στον ΛεΜπρον για το γεγονός πως ενώ έχει τέτοια απήχηση δεν κάνει το… βήμα μπροστά για να σωθούν ζωές.

«Όταν το άκουσα απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο… Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τα πρόσωπα της λίγκας που θα πρέπει να βγει μπροστά και να πει: «Ακούστε, έκανα το εμβόλιο και ενθαρρύνω τους πάντες, τον κόσμο, τους φίλους του μπάσκετ και όλων των αθλημάτων να κάνουν το εμβόλιο ώστε να σώσουμε ζωές».

Όταν άκουσα τις δηλώσεις του απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ελπίζω να ενημερωθεί για το θέμα αυτό και να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Enes Kanter blasts LeBron James for his opinion on COVID-19 vaccine

“When I heard it, I was very disappointed, and it’s ridiculous.”https://t.co/FwKt8TWFI7

— NBA Central (@TheNBACentral) October 3, 2021

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό