27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αιχμές» από Ρώσο ιδρυτή ποδοσφαιρικής ομάδας για την μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φεντόρ Τσάλοφ είναι μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ρώσος επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όμως, κάποιοι συμπατριώτες του έχουν μία άλλη άποψη για την αποχώρησή του. 

Ο Ντιμίτρι Εγκόροφ, είναι συνιδρυτής του κλαμπ Broke Boys στο MFL (οι ομάδες αποτελούνται από διάσημους). Ο Ρώσος, ανέφερε σχετικά πως είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του, ενώ άφησε «αιχμές» και για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εγκόροφ:«Γιατί χρειάζεται ο Τσάλοφ τον ΠΑΟΚ; Ένα πρωτάθλημα με τρεις ομάδες όλες κι όλες. Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα. Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω από τη Μόσχα, απλά δεν έχει νόημα.Ο Τσάλοφ θέλει να παίξει στην Ευρώπη, γράφουν οι ηλίθιοι. Μπορείς να παίξεις στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία τη Γαλλία και σε μερικές ομάδες της Πορτογαλίας, μα όλα τα άλλα είναι δεύτερα. Η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από τη Ρωσία σε ανάπτυξη.Νομίζω πως ο Φεντόρ θέλει απλά να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, δεν τον νοιάζει πού θα πάει, αρκεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάρει μια γεύση από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι θέμα ζωής μα όχι προόδου».

Ο Τσάλοφ, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην θέση του φορ. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ, στην οποία έχει κάνει 261 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 89 γκολ «μοιράζοντας» άλλα 14. Την σεζόν 2021/22, έγινε παίκτης της Βασιλείας, αλλά το κλίμα δεν τον… άντεξε και επέστρεψε πίσω στην Ρωσία. Στους Ελβετούς είχε 16 εμφανίσεις με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η χρηματιστηριακή αξία του Φεντόρ Τσάλοφ είναι στα 11 εκατομμύρια ευρώ, με αποτελέσμα τα λεφτά που πρόκειται να δαπανήσει ο ΠΑΟΚ να είναι αρκετά λίγα για την ικανότητα αυτού του παίκτη, σε μία θέση όπου η ομάδα «πονάει». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό