21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αισιόδοξοι στον ΠΑΟΚ για τον Κόλεϊ, σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τον «Fotomac», οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας βρίσκονται σε πολύ καλή μοίρα, για την περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Γκαμπονέζου στόπερ και αυτό δεν είναι κρυφό.

Με την φυγή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για την Γερμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κοιτάζει τις επιλογές του στην αγορά. Ο Έλληνας στόπερ είναι πλέον παίκτης της Βόλφσμπουργκ και θα αγωνίζεται με την φανέλα της στην Bundesliga.

Έτσι, μόλις οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν την κρούση στην Μπεσίκτας, με σκοπό να κάνουν δικό τους τον Ομάρ Κόλεϊ, είδαν πως είναι πολύ πιθανό η συμφωνία να πάρει… σάρκα και οστά. Συγκεκριμένα, λέγεται πως ο Γκαμπονέζος αρέσκεται στην ιδέα να γίνει κάτοικος Ελλάδας και να παίζει για τον ΠΑΟΚ, με την τουρκική ομάδα να έχει διάθεση συνεργασίας.

Αναμένεται οι συζητήσεις να συνεχιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, με φόντο της επίτευξη του deal, δίνοντας τα χέρια. Δεν αποκλείεται άνρθωπος του «Δικέφαλου του Βορρά» να ταξιδέψει στην γείτονα χώρα για λογαριασμό του στόπερ.

Ο Ομάρ Κόλεϊ μετακόμισε στην Μπεσίκτας τον περασμένο Φεβρουάριο, έναντι 2.3 εκατομμυρίων. Νωρίτερα, αποτελούσε μέρος της Σαμπντόρια, στην Ιταλία. Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και με την Γκενκ. Την περασμένη χρονιά μέτρησε 22 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα 7 φορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό