27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αισιοδοξία στην Μπαρτσελόνα πως θα έρθουν σε συμφωνία με τον Νίκο Γουίλιαμς [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκο Γουίλιαμς αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ισπανίας στο EURO 2024. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν φυσικό επόμενο να βρεθεί στη λίστα μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο και ο ίδιος φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στους «μπλαουγκράνα» υπάρχει αισιοδοξία πως ο 22χρονος θα δώσει το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο μεριές χαρακτηρίζονται ως θετικές, με τον Νίκο Γουίλιαμς να έχει πειστεί στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει το κλαμπ.

🔵🔴 Barcelona are increasingly confident to get final green light from Nico Williams to contract terms.

Club now confident about having convinced Nico about the project, with La Liga approval for Finacial Fair Play as key step.

More contacts to follow this week. pic.twitter.com/sUVIjpSXY5

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 22, 2024

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να περιμένει την… έγκριση της La Liga, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με το Financial Fair Play και η ισπανική λίγκα θα της επιτρέψει το εάν μπορεί να καλύψει το ποσό που απαιτείται. Ο Νίκο Γουίλιαμς διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε που ανέρχεται στα 58 εκατ. ευρώ.

Το ζήτημα, όμως, είναι πως ο ίδιος λαμβάνει ένα εξαιρετικά μεγάλο συμβόλαιο στους Βάσκους, το οποίο υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 6-7 εκατ. ευρώ ετησίως! Συνεπώς, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, εάν η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να λάβει την έγκριση ώστε να κλείσει την μεταγραφή, τότε αρκετές ομάδες από την Premier League που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του θα… μπουν στο παιχνίδι.

Ο Νίκο Γουίλιαμς πέρυσι πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ με την Μπιλμπάο στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στο EURO 2024 που στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία ήταν καταπληκτικός, μετρώντας δύο γκολ, μία ασίστ και ένα γκολ φυσικά στον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, εάν καταλήξει στην Μπάρτσα τότε θα συνεχίσει το «εκρηκτικό» δίδυμο στα άκρα με τον Λαμίν Γιαμάλ!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό