35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια με τον Μάριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος άνοιξε σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς ο ιστορικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε τη σκυτάλη της διαδοχής στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της SeaJet.

Την παρουσίαση του νέου επικεφαλής της Ένωσης έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της ΑΕΚ.

«Είμαι συγκινημένος. Πιστεύω ότι η απόφαση που έχω πάρει είναι η σωστή. Είχα πει ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει το ταξίδι αυτό για εμένα. Ό,τι δεσμεύτηκα το έκανα πράξη. Ας μην γελιόμαστε, μεγαλώνω έχω περάσει και μια περιπέτεια με την υγεία μου. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα», είπε στην αρχή, δακρυσμένος, ο κ. Μελισσανίδης.

Ξέρω τις δυνατότητές του

«Επέλεξα το Μάριο γιατί ξέρω τις δυνατότητές του. Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια. Θα είμαι δίπλα του στα πρώτα του βήματα. Παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, όλο το αθλητικό κέντρο, τα μουσεία μας και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας που θα επαναλάβω ότι ανήκει στον Ερασιτέχνη», υπογράμμισε ο κ. Μελισσανίδης κατά την παρουσίασή του.

«Μέσα σε όλη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι πρέπει να αποπερατώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και ο,τι άλλο χρειαστεί. Όλα τα στελέχη είναι “Ταλιμπάν” και θα είναι δίπλα του γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια», συνέχισε ο κ. Μελισσανίδης.

Ενημέρωσα τον Αλμέιδα

«Ο προπονητής μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Δεν σας κρύβω ότι ο Αλμέιδα έχει γνωρίσει ήδη τον κύριο Ηλιόπουλο».

Από την πλευρά του ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο Έλληνας εφοπλιστής που ανέλαβε τα ηνία της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την επίσημη παρουσίαση στην «Αγιά Σοφιά», το απόγευμα της Δευτέρας.

Ηλιόπουλος: Ο Μελισσανίδης, ευεργέτης της ΑΕΚ

«Μεγάλη τιμή, μεγάλη ημέρα σήμερα, στο “ναό” της ΑΕΚ. Αυτόν το “ναό” μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να τον τελειώσει με όλα όσα συνέβησαν και όλες τις τρικλοποδιές που δέχτηκε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, μια χαρισματική φυσιογνωμία κι ένας κολοσσός που θα μείνει στην Ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ», δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην αρχική τοποθέτησή του.

Και πρόσθεσε: «Μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει την ΑΕΚ η οποία, όπως μου έλεγε συχνά, είναι ένα από τα παιδιά του. Προσωπικά έχω δεσμευτεί ότι έχω όραμα και για τις ακαδημίες και είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, κάτι που δεν είναι σύνηθες στην Ελλάδα, πλην εξαιρέσεων».

«Πάντα στη ζωή μου επεδίωκα την επίτευξη του οράματος. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει κάποια από αυτά που οραματίστηκα. Με τη Seajet ξεκινήσαμε σαν μικρή εταιρία και σήμερα είναι ο βασικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας για τον εισερχόμενο τουρισμό».

Και ο κ. Ηλιόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά να είμαι αρχιστράτηγος στη δύσκολη μάχη που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας και η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία. Είναι συνδεδεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψή μου, το είναι μου, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό. Ζήτω η ΑΕΚ !».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό