31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αινιγματική δήλωση Δούκα: «Θα είμαι στο Athens Pride και του χρόνου ως δήμαρχος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θολό παραμένει το τοπίο στο ΠΑΣΟΚ ως προς τις εσωκομματικές εξελίξεις έπειτα από το μπαράζ των δηλώσεων που ακολούθησαν του αποτελέσματος των ευρωεκλογών με πολλά στελέχη να ζητούν να κινηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού με το επιχείρημα πως ο στόχος που είχε θέσει ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης – της δεύτερης θέσεις – δεν επετεύχθη. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάθε άλλο παρά αποκλείει τον εκλογικό αιφνιδιασμό ακόμα και μέσα στον Ιούλιο,  με την πρώτη σύγκρουση να αναμένεται στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου την Τετάρτη. Και ενώ οι εν δυνάμει «δελφίνοι» κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, την εσωκομματική τράπουλα ήρθε να ανακατάψει η συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα ο οποίος με τη συνέντευξή του στην Καθημερινή πήρε θέση ζητώντας προσφυγή στη βάση του κόμματος χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το εάν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος.

Μιλώντας ωστόσο απόψε (17/6) στην κάμερα του ANT1 o κ. Δούκας όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι και του χρόνου στο Athens Pride με την ιδιότητα του δημάρχου, απάντησε: «Θα με δείτε και του χρόνου εδώ, να είστε σίγουροι θα είμαι εδώ κάθε χρόνο σαν δήμαρχος…»  

Δείτε το ρεπορτάζ του ANT1 με τη δήλωση του Χάρη Δούκα 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό