18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αιμίλιος Χειλάκης – Άγριες Μέλισσες: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στη σειρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης και μίλησε για όλα όσα ήθελε να μάθει το κοινό. Ο 50χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» σχολίασε τόσο άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από τον ρόλο του όσο και πιο προσωπικά του θέματα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλάει για τον Ακύλα Μεγαρίτη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια για να υποδυθεί έναν από τους κακούς των Άγριων Μελισσών. Η πρόκληση που έχει το να υποδυθεί έναν τέτοιο άνθρωπο τόσο μακριά από τη δική του προσωπικότητα και ψυχοσύνθεση τον έχει κάνει να μεταφέρει στο κοινό ακριβώς αυτά που θέλει. Όμως, δεν κρύβει ότι τον… σιχαίνεται!

«Παίζω έναν χαρακτήρα που δεν μπορώ να τον αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά από εμένα, απέχει ακόμα κοινωνικά, και σαν σύζυγος, σαν πατέρας, σαν φίλος. Αυτό, όμως, που εγώ αναγνωρίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι στον συγκεκριμένο χαρακτήρα με βοηθάει να το φτιάξω και να σας το δείξω»

Η πρόταση να συμμετάσχει στις Άγριες Μέλισσες το 2019

Ο Χειλάκης συνέχισε αποκαλύπτοντας πως πρόταση να συμμετάσχει στις Άγριες Μέλισσες τού είχαν κάνει ήδη από το 2019, αλλά λόγω του βεβαρυμμένου του προγράμματος αρνήθηκε κατευθείαν.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο το 2019 ο Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς, και του λέω ‘Μη μου πεις καν για τι πρόκειται. Δεν προλαβαίνω, γιατί σκηνοθετώ και παίζω στο Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα’. Του λέω ‘Λευτέρη μου, άσε την τηλεόραση. Μη με μπλέκεις εμένα. Έχω να κάνω και πάρα πολλά χρόνια’ Και κάποια στιγμή τότε βλέπω τα πρώτα επεισόδια και λέω ‘Α, καλή δουλειά έκανε’»

 Άγριες Μέλισσες: Η δίκη του Δούκα ξεκίνησε-Το Twitter δόξασε την Πηνελόπη
Η σχέση του με τα social media

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν έχω Twitter. Έχω Instagram. Το διαχειρίζονται κάποιοι άλλοι. Μου λένε ότι γράφονται κάποια πράγματα. Δεν ξέρω τι γράφεται. Το Facebook επίσης. Είναι κάποια Μέσα που κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά. Για να διαφημιστεί η δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί. Γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα. Γιατί αυτή η κουβέντα δε γίνεται επί του προσωπικού. Γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και καλά επί του προσωπικού. Δεν κερδίζεις κάτι με το να απαντήσεις. Και στα καλά και στα κακά»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό