18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αθπιλικουέτα: Ανανέωσε με την Τσέλσι μέχρι το 2024!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο «σπίτι» του θα μείνει ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, καθώς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

H… ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έκλεισε τα αυτιά του στο κάλεσμα της Μπαρτσελόνα, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην Τσέλσι, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκάιρι του 2024! Ο Ισπανός μπακ έφτασε κοντά στη μετακόμιση του στο «Καμπ Νόου» αλλά εν τέλει αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του.

Your captain. Azpi is here to stay! 👊

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 4, 2022

O εμβληματικός πλέον αρχηγός των Λονδρέζων έχει συμπληρώσει μια δεκαετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλέον έχει προοπτική να κλείσει δώδεκα χρόνια με τη μπλε φανέλα στην Premier League. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε αγοράσει των διεθνή Ισπανό αμυντικό από τη Μαρσέιγ τον Αύγουστο του 2012 αντί περίπου εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

To you, from Azpi! 🤝 pic.twitter.com/GrBaP2EuMo

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 4, 2022

Στη δεκαετία του στο Λονδίνο ο Αθπιλικουέτα έχει 474 συμμετοχές, 17 γκολ και 55 ασίστ. Με την Τσέλσι τα έχει σηκώσει όλα, καθώς στο παλμαρέ του έχει δυο πρωταθλήματα, ισάριθμα Europa League και από ένα Champions League, FA Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, League Cup και ευρωπαϊκό Super Cup.

Mr. Chelsea. Two more years. 💙 pic.twitter.com/j8lYVl3km4

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 4, 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό