23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθλητική βερμούδα: Είναι must και σου δίνω tips για το πώς να την φορέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέλω να σου δείξω εκτός από τον κλασικό τρόπο που την φοράμε με ένα t-shirt και άλλους δυο τρόπους να την αναβαθμίσεις λιγάκι, να της δώσεις έναν άλλον αέρα. 

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα, 

Θα έχεις παρατηρήσει πως τα τελευταία δυο καλοκαίρια, μπορεί και παραπάνω, έχει γίνει η δυναμική επιστροφή της βερμούδας και πιο συγκεκριμένα της αθλητικής μακό βερμούδας. Είναι βρε παιδί μου αυτό το ρούχο που το έχεις πλύνε-βάλε, πας για ψώνια το πρωί, τη βάζεις για να πας για μπάνιο και μη σου πω πως την φοράς και για τον ύπνο σου. Κοινώς είναι το πιο εύχρηστο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. 

Θέλω να σου δείξω εκτός από τον κλασικό τρόπο που την φοράμε με ένα t-shirt και άλλους δυο τρόπους να την αναβαθμίσεις λιγάκι, να της δώσεις έναν άλλον αέρα. 

Αγαπώ να την συνδυάζω με πουκάμισο, θεωρώ πως της δίνει πιο cool και stylish ύφος. Άσε δε που με αυτό τον τρόπο δεν δείχνει τόσο πρόχειρη. Το πουκάμισο μπορεί να είναι ποπλίνα αλλά γιατί όχι κι ένα μεταξωτό; Φυσικά το συνδυάζεις με αθλητικά παπούτσια αλλιώς με slinders ή και με Freedom Moses ή Birkenstock, γιατί όχι και σαγιονάρες!

Το άλλο στιλ που θα στην αναδείξει είναι να την φορέσεις με ένα σακάκι, ένα ύφος που θυμίζει δεκαετία του ’90. Βάλε ένα μπουστάκι που είναι της μοδός ή το χαλαρό t-shirt σου, σήκωσε τα μανίκια στο σακάκι και βγες με ύφος κατοίκου Μαιάμι! Το απόλυτο στιλ! Εδώ πάλι θα επιλέξεις πιο casual παπούτσια σαν αυτά που προανέφερα.

Εύχομαι να αξιοποιήσεις τις ιδέες αυτές είτε με τα υπάρχοντα ρούχα σου είτε συμπληρώνοντας κάποια.

Μου στέλνεις ερωτήματα στο Instagram.   

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!

Φιλιά πολλά!

ΧΧΧ

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό