31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/05) στο Gazzetta

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη φιέστα του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ποντένσε που… ζεσταίνεται για Φιορεντίνα στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Η ώρα του Superman! Στα καλύτερα του ο Ποντένσε, «τρελαμένος» να σηκώσει με τον Ολυμπιακό το ευρωπαϊκό! Το what if του Βάσκου. Οι επιδόσεις του Μεντιλίμπαρ (και) στο πρωτάθλημα δείχνουν πως αν είχε έρθει πριν από τις 10 Φεβρουαρίου οι Πειραιώτες θα είχαν κόψει πρώτοι το νήμα!

Live Sport: Πάρτι ζωής! Γκρέμισαν τα τείχη στην αποθέωση των πρωταθλητών Ελλάδος! Δεκάδες χιλάδες κόσμου σε μια μαγική νύχτα, ιστορική για τον ΠΑΙΟΚ.

Φως των Σπορ: Φόβητρο Ποντένσε! Ανήσυχος έφυγε ο σκάουτερ της Φιορεντίνα από τη Λεωφόρο! Απίθανα νούμερα του Σούπερμαν! Μια γκολάρα του Καντονά το 1996 στη Σάντερλαντ θυμήθηκαν οι συμπατριώτες του!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Στους δρόμους της Ευρώπης κάθε μέρα ως την κούπα! Το πρώτο βήμα! Όταν συστήθηκε ο Μέντι. Πως οι μονομαχίες μετ ην Φερεντσβάρος γύρισαν τον ευρωπαϊκό διακόπτη του θρύλου! Οι 100 ημέρες της επανάστασης!

Ώρα των Σπορ: Πρέπει και αξίζει να μείνει! Ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι με αριθμούς και στοιχεία ο πιο κομβικός παίκτης της ΑΕΚ. Αδιανόητο στατιστικό για τον Μαροκινό! Όποτε ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού η Ένωση έκανε γκέλα.

Metrosport: Ιβάν δικό σου! Παίκτες και προπονητής του πρωταθλητή ΠΑΟΚ αφιερώνουν με μια φωνή την κούπα στο «αφεντικό» και την οικογένεια του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό