33.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα – Γνώρισε και τη μαμά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα. Και από τη στιγμή που το ειδύλλιό τους βγήκε στη δημοσιότητα, μετά την κοινή τους εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay, η influencer και επιχειρηματίας δείχνει πιο απελευθερωμένη από ποτέ. 

Η σχέση της με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα φαίνεται πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού πλέον και η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε αναδημοσίευση μια φωτογραφία από το προφίλ του αγαπημένου της, ενώ στο τελευταίο ταξίδι της στην Ιταλία δεν δίστασε να φωτογραφηθεί φορώντας τη φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Β’ κατηγορίας της γειτονικής χώρας. 

Instagram / athinao1konomakou

Ο έρωτάς τους όσο πάει και δυναμώνει και δεν είναι τυχαίο πως η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε και με τη μητέρα του αγαπημένου της, ποστάροντας το σχετικό story στο προφίλ της στο Instagram. 

Μαζί της στο γήπεδο για τον αγώνα του Μπρούνο Τσερέλα βρέθηκαν επίσης η κολλητή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τις τρεις γυναίκες να ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και να απολαμβάνουν το θέαμα στο γήπεδο. 

Instagram / athinao1konomakou

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό