12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ξέγνοιαστες στιγμές σε κοσμική παραλία της Μυκόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022, 15:30

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ως αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό τη Μύκονο, άλλωστε εκεί ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει το δικό του ξενοδοχείο.

Η όμορφη ηθοποιός έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα αλλά και τις βραδινές της εξόδους στο νησί των ανέμων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει σε οικογενειακές στιγμές.  

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο σε κοσμική παραλία του νησιού σε χαλαρές στιγμές, φορώντας και οι δυο τα μαγιό τους. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε μαζί του και τα παιδιά κι όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν τα παιχνίδια στην άμμο, ενώ αποχώρησαν οικογενειακώς λίγο μετά τη δύση του ήλιου.

Για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Μύκονος έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία καθώς εκεί γνωρίστηκαν πριν από εννέα χρόνια, ενώ το 2018 τέλεσαν εκεί τον γάμο τους παρουσία συγγενών και φίλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό