18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το jean παντελόνι που λάτρευε στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η όμορφη ηθοποιός είχε υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο denim trend.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι σήμερα μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Η ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2009 μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η ζωή της άλλης».

Σήμερα η όμορφη ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής. Όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο καιρό, κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της ενώ πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλια και του τρίχρονου γιου της Μάξιμου. Η Αθηνά θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες εγχώριες fashion influencers και όχι άδικα. Κάθε της εμφάνιση είναι στυλάτη και ξεχωριστή με αποτέλεσμα εμείς να αντλούμε συχνά ιδέες και για τα δικά μας outfits, μέσα από τα υπέροχα looks που επιλέγει να φορέσει.

Μερικές φωτογραφίες από το 2009-2010 στάθηκαν αφορμή για να διαπιστώσουμε το αγαπημένο fashion trend της Αθηνάς στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω εκείνη την περίοδο η ηθοποιός είχε υιοθετήσει επιτυχώς τα σκισμένα jeans με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να τη συλλάβει κάποιες φορές με το ίδιο, denim παντελόνι.

Γνωστά και ως «distressed jeans», αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και του 2021 και όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν φέτος για να μείνουν για καιρό στην γκαρνταρόμπα μας. Δεν ήταν λίγοι οι οίκοι μόδας που τα συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2021, ανάμεσά τους οι: Gucci, Balmain, Philipp Plein, Rag & Bone κ.ά. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσε το δικό της distressed jean η αγαπημένη μας Αθηνά λίγα χρόνια πριν στις πρώτες της επίσημες εμφανίσεις.

 Η Katie Holmes έχει βρει το jean trend που ταιριάζει σε όλες

φωτογραφιών: NDP

κεντιρκής: @athinao1konomakou

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό