23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕ Λεμεσού, Χούγκο Μπάστο: «Έκανα τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χούγκο Μπάστο, με ανάρτησή του αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τον κόσμο της, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν σε έναν από τους πιο ευχάριστους σταθμούς της καριέρας του.

Ο Χούγκο Μπάστο, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Λεμεσού, ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσει.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είπε το δικό του «αντίο» σε όλους όσους γνώρισε και συνεργάστηκε, υπογραμμίζοντας ότι η Κύπρος και ο σύλλογος αυτός θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Το 2022/23, λίγο μετά την απόκτησή του, υπέστη ρήξη χιαστού και δεν κατάφερε να δώσει όλα όσα υποσχέθηκε στην ομάδα. Μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε από τη μεταγραφή του στους Λεμεσιώτες, αγωνίστηκε 33 φορές, σημειώνοντας ένα γκολ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 31χρονος στην ανάρτησή του στο Instagram:

«Μετά από δύο χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ΑΕΛ!Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου και πάντα έκανα τα πάντα για να τιμήσω αυτή τη φανέλα!Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο, όλους τους διευθυντές, όλους τους προπονητές και το τιμ τους, όλο το ιατρικό προσωπικό, όλους τους ανθρώπους που εργάζονταν μαζί μου καθημερινά στο προπονητικό κέντρο. Στους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για τη φιλία σας και για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί.Στους οπαδούς, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και που είστε πάντα εκεί, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.Εκεί πέρασα τη χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά εκεί είχα και ένα από τα πιο χαρούμενα νέα της ζωής μου, το να γίνω πατέρας. Η Κύπρος και η Λεμεσός θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μου και της οικογένειάς μου!Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο!Μια φορά λιοντάρι, Πάντα λιοντάρι!!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό