14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αεροπορικά ταξίδια σε hi-tech καμπίνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους επιβάτες τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανέσεις και υπηρεσίες. Πρόσφατα η Air New Zealand ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους επιβάτες της οικονομικής θέσης πολύωρων πτήσεων τη δυνατότητα να ξεκουράζονται σε κουκέτες.

Η Virgin Atlantic από την πλευρά της αποφάσισε να προσφέρει μια ανάλογη υπηρεσία στους επιβάτες της πρώτης θέσης. Ο αεροπορικός γίγαντας παρήγγειλε μια σειρά από hi-tech καμπίνες στα νέα Airbus A330-900neo που προσθέτει στον στόλο της. Η κάθε καμπίνα είναι ανεξάρτητη και σε αυτή υπάρχει μια πολυθρόνα ένας πάγκος και απέναντι από την πολυθρόνα ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 27 ιντσών που μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί ακούγοντας με ασύρματα ακουστικά. Η πολυθρόνα μετατρέπεται σε κρεβάτι αν επιθυμεί να κοιμηθεί.

Σε περίπτωση που ο επιβάτης θέλει να δεχτεί στην καμπίνα του κάποιο άλλο άτομο υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερο κάθισμα απέναντι από τον κάτοχο της καμπίνας για να μπορούν να μιλήσουν ή και να γευματίσουν αφού υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τραπεζάκι ανάμεσα τους. Στην καμπίνα υπάρχουν επίσης πρίζες φόρτισης των ηλεκτρονικών συσκευών του επιβάτη.

VIRGIN ATLANTIC

VIRGIN ATLANTIC

Στο αεροσκάφος θα υπάρχει επίσης και ένα σαλονάκι στο οποίο θα μπορούν να καθίσουν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους ως και οκτώ άτομα κάθε φορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό