21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ: Τεστ και μέτρα για την έναρξη προπονήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μέτρα προστασίας της ΑΕΚ για την επιστροφή στις προπονήσεις από την Τρίτη (5/5).

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις στα Σπάτα ρυθμίζει η ΑΕΚ. Σήμερα, Πρωτομαγιά, έγινε ακόμα μια σύσκεψη των επικεφαλής του προπονητικού τμήματος και του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα για την προετοιμασία της επανέναρξης των προπονήσεων από την Τρίτη (5/5).

Με βιντεοκλήσεις τα είπαν οι Ίβιτς, Δημητριάδης, Καρέρα, Ντ’ Ουρμπάνο, ενώ συμμετείχε και ο υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου Αλέξης Παπαναστασίου. Η συζήτηση έγινε πάνω στον δεκάλογο του υφυπουργείου Αθλητισμού και της υγειονομικής επιτροπής.

Η πρώτη επαφή θα γίνει τη Δευτέρα (4/5) για τον επανασχεδιασμό και των τελευταίων λεπτομερειών και ζητημάτων που θα προκύψουν, με βάση πάντα και τη συνεχόμενη τροφοδοσία πληροφοριών από την Υγιεονομική Επιτροπή του Υπουργείου που κάνει συνεχώς ενημερώσεις.

Στην ΑΕΚ πάντως έχουν αποφασίσει να πάρουν μια σειρά μέτρα, για την προστασία όλων. Τη Δευτέρα θα υποβληθούν σε τεστ όλοι οι παίκτες, προπονητικό, σταφ αλλά και όλοι όσοι για λόγους δουλειάς μπορεί να βρίσκονται στα Σπάτα, ακόμα και οι συντηρητές του χλοοτάπητα.

Μέχρι να βγει και το τελευταίο αποτέλεσμα των τεστ για όλους, δεν θα μπει κανένας στα Σπάτα για να αρχίσουν οι προπονήσεις, οπότε δεν αποκλείεται αν δεν υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος για ασφάλεια, να αρχίσουν οι προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» μία μέρα αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, θα γίνεται τσεκάρισμα κάθε προσώπου που θα μπαίνει στο προπονητικό και καταγραφή του από την Τρίτη, με ταυτόχρονη θερμομέτρηση.

Ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, έχουν ήδη καταρτίσει τα γκρουπ ατομικών προπονήσεων που θα είναι αυστηρά των έξι ατόμων, δεν κάνουμε καν χρήση του δικαιώματος μέχρι οκτώ.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες των ατομικών προπονήσεων, και με εναλλάξ ώρες και χρήση και των δύο γηπέδων, τα οποία έχουν ήδη ελεγχθεί και προετοιμαστεί.

Στην ΑΕΚ αυτό που μετράει είναι να γίνει η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στα Σπάτα, έστω και για ατομικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης, με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στην υγεία όλων. Γι’ αυτό δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πηγαίνουν βήμα-βήμα, βάσει των οδηγιών των αρχών.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι των Σπάτων, γυμναστήρια – φυσιοθεραπευτήρια, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, θα είναι κλειστοί και η όποια χρήση οργάνων και υλικού θα γίνεται εξωτερικά και με προετοιμασία για τη συνεχόμενη απολύμανση σε ό,τι χρησιμοποιείται

Το αθλητικό κέντρο έχει ήδη εφοδιαστεί με μάσκες για όλους, γάντια, αλλά και αντισηπτικά για τους εξωτερικούς χώρους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό