18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Τέλειωσε με Σιμάο, προσπαθεί με Νταντσένκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι προσπάθειες της ΑΕΚ συνεχίζονται για να απεμπλακεί από τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Μεταγραφικό… γκάζι πάτησε η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής περιόδου, ολοκληρώνοντας δυνατές κινήσεις. Την ίδια ώρα, δεν σταμάτησε να προσπαθεί να βρει λύσεις με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Χρήστος Αλμπάνης, κατόπιν και δικής του επιθυμίας, δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, χωρίς οψιόν αγοράς. Ο Έλληνας εξτρέμ θέλει απλώς να αγωνίζεται περισσότερο και υπάρχει πλέον πληθώρα παικτών μεσοεπιθετικά στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Νταβίντ Σιμάο δεν κατάφερε ποτέ να βρει χώρο στα πλάνα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και λύθηκε το συμβόλαιό του. Ο Πορτογάλος μέσος είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει για συμβόλαιο με την Πάκος Φερέιρα, η οποία και θα ενεργοποιηθεί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για Σιμάο αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος είχε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2022».

Τέλος, οι προσπάθειες για να φύγει και ο Όλεγκ Νταντσένκο δεν έχουν εγκαταλειφθεί, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από πρωταθλήματα που δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Μάλιστα, υπάρχουν συζητήσεις με την πρώην του ομάδα, την Ούφα, προκειμένου να επιστρέψει είτε ως δανεικός είτε ως κανονική μεταγραφή.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό