12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Ζούμπερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το ντιλ με την Άιντραχτ για τον Στίβεν Ζούμπερ.

Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Στίβεν Ζούμπερ. Ο Ελβετός εξτρέμ έχει συμφωνήσει με την Ένωση, όχι μόνο να μετακομίσει στην Αθήνα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, αλλά και για τριετές συμβόλαιο όταν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται στο ένα εκατ. ευρώ.

Αυτό που απομένει είναι οριστικοποιηθεί η συμφωνία του δανεισμού του 30χρονου άσου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου παραμένουν στη Γερμανία για τις τελικές συζητήσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Εάν όλα πάνε καλά, το ντιλ θα κλείσει άμεσα, αλλά ο Ζούμπερ θα καθυστερήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης. Κι αυτό επειδή έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελβετίας, οι οποίες ωστόσο θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ην Ελλάδα, στο φιλικό παιχνίδι των δύο χωρών την Τετάρτη στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ».

Ακολούθως οι Ελβετοί έχουν δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με Ιταλία (εντός) και Βόρεια Ιρλανδία (εκτός), στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό