27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: «Πρόοδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μοντερέι για Πινέδα, μπορεί να κλείσει και αυτό το Σαββατοκύριακο», σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα είχαν πρόοδο τις τελευταίες ώρες, με το «Multimedios Deportes» να τονίζει ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συνεχίζουν τα σενάρια οι Μεξικανοί όσον αφορά την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Παρότι έχει γίνει ξεκάθαρο πως οι προτάσεις της Μοντερέι δεν πλησιάζουν καν τις αξιώσεις της Ένωσης, οι Μεξικανοί εξακολουθούν να γράφουν ότι ο Πινέδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως η Μοντερέι μπόρεσε τις τελευταίες ώρες να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις θετικά με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το «Multimedios Deportes» οι δύο ομάδες είχαν θετικές επαφές όσον αφορά την υπόθεση του Πινέδα με τον δημοσιογράφου του Μέσου να τονίζει ότι δεν αποκλείεται η συμφωνία να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

¿Cómo va la situación entre Orbelín Pineda y Rayados?🤔

🎙️@FelipeGalindot con todos los detalles sobre la posible llegada del mexicano al Monterrey.#Rayados #LigaMX pic.twitter.com/XzvNDa1jXV

— Multimedios Deportes (@mmdeportesmx) July 19, 2024

Από το στρατόπεδο της Ένωσης πάντως είναι γνωστό πως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ακόμα ένα από τα πολλά δημοσιεύματα των Μεξικανών που εξακολουθούν να γράφουν τα… δικά τους, δίχως καμία βάση.

📁 @FelipeGalindot

🚨 Hubieron reuniones entre dirigentes del AEK Athenas y Monterrey donde se avanzó muy positivamente por el traspaso de Orbelin Pineda a Rayados.

📌 Este mismo fin de semana podría YA cerrándose la contratación del mexicano. pic.twitter.com/U4HWmcMRAx

— Carpeta Rayada (@CarpetaRayada) July 19, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό