19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ: «Προσοχή, η OPAP Arena έκλεισε με τον ΟΦΗ για μία κροτίδα, να μην γίνει αυτό ποτέ ξανά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έκκληση για την ορθή συμπεριφορά των φιλάθλων της έκανε η ΑΕΚ δημοσιεύοντας σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει του αγώνα με την Λαμία στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η «Ένωση» τόνισε πως λόγω μιας κροτίδας στο τελευταίο ματς της Super League 1 κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την οποία «ξεχρέωσε» στην φετινή πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Για το λόγο αυτό, ζητά την προσοχή του φιλάθλου κοινού προκειμένου να μην υπάρξει ξανά ανάλογη εξέλιξη.

Η ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ενόψει του ματς με τη Λαμία:

«Προσοχή, η OPAP Arena έκλεισε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ για μία κροτίδα, μην επιτρέψουμε να γίνει αυτό ποτέ ξανά. Μία ρίψη αντικειμένου αρκεί για να τιμωρηθούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΕΚ στο εν λόγω ποστ προς τους φιλάθλους της.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρόωρο αποκλεισμό – σοκ από την Νόα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στον ΟΦΗ στην «άδεια» έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας και θέλει το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD) να υπερασπιστεί ξανά το «σπίτι» της, αυτήν τη φορά με τον κόσμο στο πλευρό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό