20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης προχωράει σε αλλαγές στο πρόγραμμα παραμονή και ανήμερα των αγώνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε να μην διανυκτερεύει η αποστολή σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ ανήμερα των αγώνων θα υπάρχει ενεργοποίηση στα Σπάτα.

Σε αλλαγές προχωράει στο πρόγραμμά της η ΑΕΚ τις παραμονές, αλλά και ανήμερα των εντός έδρας αγώνων της έπειτα από επιθυμία του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο 41χρονος προπονητής της Ένωσης ζήτησε κάτι πρωτότυπο. Να μην αποσύρεται η αποστολή πριν τα εντός έδρας παιχνίδια σε ξενοδοχείο, αλλά οι παίκτες να πηγαίνουν σπίτια τους και το πρωί του αγώνα να μαζεύονται όλοι στα Σπάτα.

Εκεί θα προχωρούν σε ενεργοποίηση (δηλαδή χαλάρωμα) και θα κάνουν τακτική. Έπειτα θα πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση πριν αναχωρήσουν για το γήπεδο. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ξενοδοχείο που παραδοσιακά έμενε στην Αττική οδό προκειμένου να είναι κοντά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Γιαννίκης λοιπόν δεν θέλει από τους παίκτες του να κλείνονται σε ένα ξενοδοχείο για 24 ώρες σε μια πρωτότυπη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα. Εξαίρεση ίσως αποτελέσει η περίπτωση κατά την οποία η ΑΕΚ δίνει αγώνα νωρίς το μεσημέρι. Τότε ενδεχομένως η αποστολή να διανυκτερεύει τις παραμονές του αγώνα στο ξενοδοχείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό