29 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

ΑΕΚ Λάρνακας 2-1: Φιλική νίκη με αυστριακή υπογραφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν της ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1, με το αποτέλεσμα να φέρει αυστριακή υπογραφή, καθώς σκόρερ ήταν οι Σβαμπ και Μουργκ.

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν πολύ καλό διάστημα από το 20′ μέχρι το 45′, με το αυστριακό δίδυμο Σβαμπ και Μουργκ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετυχαίνει από ένα γκολ ο καθένας (28′ 39′) δίνοντας αβαντάζ δύο γκολ στην ομάδα τους.

Στο δεύτερο μέρος οι Κύπριοι μείωσαν νωρίς. Στο 80ο λεπτό ο Τσιφτσής είχε μία σωτήρια απόκρουση και κράτησε το 2-1, για να σφραγίσει τη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι, με φόντο την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιπέτειας στις 24 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο: Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Μιχαϊλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα, Σαμάτα.Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο: Τσιφτσής, Μπάμπα, ΝΆσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Τσιγγάρας, Καμαρά, Γκούμας, Τάισον, Βιεϊρίνια, Μπράντον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό