35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΑΕΚ Λάρνακας: Το παλεύει και θα συνεχίσει να το παλεύει μέχρι τέλους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να «δουλεύει» την υπόθεση Ένζο Καμπρέρα, θέλοντας να «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή το συντομότερο δυνατόν, ενώ παράλληλα «τρέχουν» και οι περιπτώσεις Πέρε Πονς και Τόνγκια.

Η απόκτηση του Ένζο Καμπρέρα είναι μέσα στις προτεραιότητες της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός του Εθνικού Άχνας έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ δουλεύει την περίπτωση του καθημερινά.

Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία με την Νιούελς Όλντ Μπόις και η κατάληξη σε οριστική συμφωνία, ενώ υπάρχουν και άτομα που μεσολαβούν στις επαφές και στις διαπραγματεύσεις που φαίνεται να δημιουργείται μεγαλύτερη καθυστέρηση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα το όλο θέμα θα κλείσει και θα κλείσει θετικά για την ΑΕΚ.

Το ιδανικό θα είναι ο Καμπρέρα να κλείσει το συντομότερο για να μπορέσει να μεταβεί και στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Ο Ρόκα είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή μιας και θεωρεί ότι είναι περίπτωση για την οποία αξίζει τον κόπο να περιμένει.

Την ίδια ώρα κινείται και για δεύτερο επιθετικό, ενώ ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις Πέρε Πονς και Τόνγκια. Για τον πρώτο περιμένει η ΑΕΚ να δει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα απαντήσει θετικά, ενώ στάσιμη παραμένει η περίπτωση Τόνγκια που ψάχνεται για ένα καλύτερο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ αναμένει τις εξελίξεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό