20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Εποχή Γιαννίκη με… τρικ και ένταση! (photos+)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον κιτρινόμαυρο πάγκο συνδυάστηκε με τριάρα και αρκετά στοιχεία από αυτά που θέλει να περάσει στην ΑΕΚ.

 

H ΑΕΚ είχε τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρόμητου και η εποχή Αργύρη Γιαννίκη στον κιτρινόμαυρο πάγκο να ξεκινήσει με νίκη.

To 3-0 στο ΟΑΚΑ δεν ήρθε εύκολα, ομως, στο τέλος της ημέρας, ο Γιαννίκης συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο με τρικ καθώς και αρκετά στοιχεία από αυτά που περιμένουμε να δούμε στο πλαίσιο της μεταμόρφωσης της Ένωσης.

Οι εκπλήξεις στην ενδεκάδα με την χρησιμοποίηση των Μήτογλου, Ρότα και Γέβτιτς, ανεξάρτητα με τον τραυματισμό του τελευταίου, έδειξαν πως ο Ελληνογερμανός τους θέλει όλους μάχιμους.

Το είπε άλλωστε και μετά το τέλος του αγώνα: «κάθε παίκτης που ανήκει στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει στην ενδεκάδα».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ φανέρωσε με το… καλημέρα αυτά που θέλει να περάσει ο νέος της προπονητής και σε βάθος χρόνο θα αφομοιωθούν. Ένταση, συνεχόμενο πρέσινγκ και ελάχιστα κενά και «νεκρά» διαστήματα.

«Μια εβδομάδα μετά δεν γίνεται να είναι τέλεια τα πράγματα. Είχαμε φάσεις που είχαμε όλα τα στοιχεία, είχαμε και φάσεις που δεν τα είχαμε. Αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με δύο αντεπιθέσεις του Ατρομήτου που ήταν επικίνδυνες», σχολίασε σχετικά ο Γιαννίκης.

Το πιο σημαντικό πάντως κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός από το ζητούμενο της νίκης, ήταν πως όταν η ΑΕΚ βρέθηκε υπό πίεση -στα κενά της διαστήματα- είχε στον πάγκο της κάποιον με καθαρό μυαλό και πλάνο. Για να επαναφέρει την ισορροπία, να διαχειριστεί αδυναμίες και να εκμεταλλευτεί τα δυνατά χαρτιά.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό