32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΑΕΚ: Επικεντρώνεται στον Βόλο εν μέσω απουσιών και τελικών επαφών για τον χαφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Βόλο στη «σκιά» της επικείμενης ολοκλήρωσης της μεταγραφής του χαφ. Μετρημένα τα… κουκιά στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη καθώς οι απουσίες μαζεύτηκαν ξανά πολλές.

Σε δύο μέτωπα υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τη μία είναι οι τελικές επαφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του χαφ. Όπως διαβάσατε στο Gazzetta, από χθες βράδυ επέστρεψαν στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ, έχοντας τις προηγούμενες μέρες συζητήσεις στο εξωτερικό για τους μεταγραφικούς στόχους, και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής λίγο πριν πέσει το deadline των μεταγραφών.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κυριακή (30/1 – 17:15) τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, με την ΑΕΚ να καλείται να συνεχίσει να χτίζει πάνω στο κομμάτι «ψυχολογία», αλλά και να εκμεταλλευτεί όποια απώλεια προκύψει από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Είτε για να περάσει ξανά στη δεύτερη θέση, είτε για να μειώσει από την κορυφή, αν και η επαφή από την πρώτη θέση χάθηκε μετά τις γκέλες που προηγήθηκαν με ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης την ίδια στιγμή είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που έχουν μαζευτεί με συνέπεια τα… κουκιά για την ενδεκάδα να είναι ουσιαστικά μετρημένα. Οι δύο Ιρανοί, Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί λείπουν στις υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα και θα χάσουν και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη. Αντίθετα ο Χατζισαφί επέστρεψε και επανεντάχθηκε στις υποχρεώσεις της Ένωσης. Διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Βόλο δεν θα είναι επίσης τα δύο τελευταία κρούσματα που εντοπίστηκαν και αφορούν παίκτες του βασικού rotation, ενώ οι Σιμόες και Τσιντώτας δεν είναι απολύτως καλά κάνοντας ατομικό στην προπόνηση του Σαββάτου. Επίσης το νέο πρόβλημα αφορά τον Βράνιες, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στους κοιλιακούς.

Από τα μέσα της εβδομάδας δύο ήταν ουσιαστικά τα ανοικτά μέτωπα για τον Γιαννίκη. Η θέση του τερματοφύλακα και εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Στάνκοβιτς είναι πιθανό να επιστρέψει στην εστία για πρώτη φορά μετά την επέμβαση, ενώ αριστερά στην άμυνα επρόκειτο να τοποθετηθεί ο Μισελέν (εκτός κι αν ο Χατζισαφί με μια προπόνηση μετά την επιστροφή του κάνει τη μεγάλη έκπληξη) με δεξιά τον Ρότα. Για το κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Τζαβέλλας και Μήτογλου, οι οποίοι άλλωστε τα πάνε καλά ως δίδυμο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το προβάδισμα έχουν οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, ο Γέβτιτς θα είναι σε ελεύθερο ρόλο, με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης και τον Αραούχο στην κορυφή. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε με τους κιτρινόμαυρους να αποσύρονται στο ξενοδοχείο. Όσον αφορά τους Λάτσι και Γαλανόπουλο, για ακόμα μια μέρα συνέχισαν τα ειδικά προγράμματά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό