29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑΕΚ: Ενίσχυσε και φέτος τις ομάδες μας! Γίνε μέρος σε κάθε στιγμή της! (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Φίλοι και φίλες της ΑΕΚΦίλαθλοι και Οπαδοί της ομάδας

Επί ενάμιση και πλέον χρόνο, βιώνουμε μαζί τις συνέπειες της πανδημίας. Πλέον με την κατάσταση να βελτιώνεται και διαφυλάσσοντας πρώτα από όλα την υγεία μας, τα γήπεδα ανοίγουν ξανά. Οι ομάδες μας θα μπορούν να σε έχουν ΞΑΝΑ ΔΙΠΛΑ τους, μέσα στο γήπεδο, στις κερκίδες.

Φέτος ενίσχυσε οικονομικά τις ομάδες μας με την απόκτηση ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και γίνε μέρος σε κάθε στιγμή τους!!!

Απόλαυσε, όλες τις ομάδες μας στα αθλήματα handball, volleyball, water polo, futsal στην προσπάθεια τους για διακρίσεις και τίτλους.

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ 175 €ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ 155 €ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ 125 €

(*) Παρέχεται δώρο: κασκόλ χάντμπολ

Το ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ μπορεί να γίνει δικό σου με τους εξής τρόπους:1. Με ηλεκτρονική παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.aek.gr, κλικάροντας στο μενού ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ2. Με ηλεκτρονική παραγγελία από το επίσημο e-shop AEK μέσω του www.aek.gr, ή στο eshop.aek.gr.3. Με παραγγελίες στα γραφεία της ΑΕΚ στο τηλέφωνο 2102584582 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]4. Στα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά 10:00-20:00, τηλ. 2102584582, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 18.00.Πληροφορίες:τηλεφωνικά στο 210-2584582, με mail στο [email protected], στα γραφεία ΑΕΚ Φωκών 9 Νέα Φιλαδέλφεια με αυστηρή τήρηση πρωτοκόλλου υγείας.

Παρακάτω ακολουθεί συνοπτικός Πίνακας με τα είδη των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και τα ποσά με τα οποία ενισχύεται το Σωματείο:ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ(Οικονομική ενίσχυση για Πακέτα αθλημάτωνΠροσφορές για κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 10€Προσφορές για κατόχους ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 20€))

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό