22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Δε θα περιμένει για… πάντα τον Ρεμπρόφ – Φαβορί ο Μιλόγεβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει θέματα να λύσει με την Φερεντσβάρος και η ΑΕΚ δεν θα τον περιμένει για πολύ – Πιο κοντά και φαβορί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Σε κούρσα για δύο έχει εξελιχθεί η υπόθεση του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ. Στην Ένωση θέλουν να κλείσουν το μέτωπο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και όλα δείχνουν πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τη δεδομένη στιγμή, είναι το απόλυτο φαβορί.

Όχι μόνο γιατί οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία, αλλά και επειδή η ΑΕΚ όσο κι αν θέλει τον Ρεμπρόφ δε θα τον περιμένει για… πάντα.

Ο Ουκρανός μπορεί να αποδεσμεύτηκε από την Φερεντσβάρος, ωστόσο, δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί της. Οι δύο πλευρές πρέπει να λύσουν και τις οικονομικές διαφορές που προκύπτουν από το διαζύγιο τους. Και ο Ρεμπρόφ δεν σκοπεύει να λύσει έτσι απλά το συμβόλαιο του δίχως να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρεμπρόφ φέρεται να έχει μεταφέρει στην πλευρά της ΑΕΚ οτι εάν δεν πάρει τα χρήματα που ίδιος ζητά, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Ούγγρους.

Αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως το θέμα καθυστερεί και στo δικέφαλο δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο χρόνο. Την ίδια στιγμή οι επαφές με τον Μιλόγεβιτς είναι σε προχωρημένο επίπεδο και όπως αναφέρει το περιβάλλον της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, η περίπτωση του είναι πιο μπροστά σε σχέση με τις άλλες.

Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με τα θέματα που έχει να λύσει ο Ρεμπρόφ όσο και με το ότι στην ΑΕΚ θεωρούν ότι χαρακτηριστικά του Σέρβου ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ που θέλουν. Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και διαθέτει εμπειρία από πρωταθλητισμό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό