23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αδερφός Τσάλοφ: «Ο Φεντόρ θέλει να παίξει απέναντι στους καλύτερους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φεντόρ Τσάλοφ, επιθετικός του ΠΑΟΚ, βλέπει το όνομά του, παρά την αποχώρηση του από την Ρωσία να υπάρχει έντονα στις ιστοσελίδες. Ο αδερφός του, Ντανίλ, έδωσε μία συνέντευξη σε μέσο της χώρας του για τον παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Από την άλλη μεριά, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του για την πορεία του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αδερφού του Τσάλοφ

«Θα παίξει στο Ολντ Τράφορντ τον Νοέμβριο. Αυτό είναι κάτι νέο, ακατανόητο και η αλλαγή του περιβάλλοντος είναι δύσκολη. Αλλά είναι ωραίο όταν ένας άνθρωπος ονειρεύεται να παίξει απέναντι στους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο Θέλει να παίξει στο Champions League, είναι κοντά σε αυτό. Θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έκανε ένα βήμα προς αυτό, πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ.

Δεν νομίζω ότι οι συνθήκες για αυτόν είναι στην Ελλάδα καλύτερες από αυτές στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αυτή η απόφαση του να πάει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ δίνει το παράδειγμα για άλλους. Η λογική απόφαση θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετική και να μείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι στόχοι ήταν διαφορετικοί και δεν θέλει να απομακρύνεται από αυτούς. Πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά και θέλω να πιστέψουν όλοι σε αυτόν” είπε ο αδερφός του επιθετικού του ΠΑΟΚ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό